Nettivuokraus.com suljetaan

Vuokrattavat kohteet sivustolla Nettivuokraus.com kesäkuussa 2023.
Esimerkit vuokrattavista kohteista sivustolla Nettivuokraus.com ennen sen sulkemista.

Suomalaisten suosittu vertaisvuokrauspalvelu Nettivuokraus.com suljetaan uusilta vuokrauksilta 26.6.2023. Palvelussa on vuokrattu muun muassa venetrailereita, paljuja, asuntoautoja ja peräkärrysaunoja.

Alma Media, joka omistaa palvelun, ei ole kertonut miksi sivusto suljetaan. Aiemmin keväällä he olivat kertoneet, että Nettivuokraus suljettaisiin kesäkuun alkuun mennessä, mutta palvelun ylläpitoa jatkettiin ja uusi sulkemispäivä onkin maanantaina 26.6.2023.

Alma Media on kertonut että tämän jälkeen vuokranantajat pääsevät kuitenkin vielä hoitamaan jo sovitut vuokraukset normaalisti ja kaikki tilitykset hoidetaan vielä loppuun.

Uusien vuokrailmoitusten tekeminen tai uusien vuokrausten sopiminen ei enää ole palvelussa kuitenkaan mahdollisia.

Mistä voi vuokrata peräkärrysaunan?

Helppo varauskalenteri
Varaussivulta löytyy helppokäyttöinen varauskalenteri josta saunan voi vuokrata.

Tämä sivusto jolla olet juuri nyt, Havusauna.com, tarjoaa helppoa itsepalvelu-mallista peräkärrysaunan vuokrausta! Klikkaa yläpalkista varaus-linkkiä, niin pääset varauskalenterin kautta vuokraamaan itsellesi saunamme!

Voit maksaa varauksen Klarnan kautta suoraan sivustolla, jonka jälkeen saat sähköpostilla ohjeet saunan noutamiseen. Varaus ei tarvitse vahvistusta, toisin kuin Nettivuokrauksessa yleensä. Varauksen alkaessa voitkin vain noutaa saunan! Ei voisi olla paljon helpompaa.

Yhteystiedot jos on ongelmia Nettivuokraus-palvelun sulkemisen takia

Vuokranantajille 2023.06.21 lähetetyssä sähköpostissa Alma Media vinkkaa miten asiakaspalvelu saadaan kiinni, jos sinulla on ongelmia Nettivuokraus-palvelun sulkemisen takia:

“Mikäli kaipaatte lisätietoa sivuston lakkauttamisesta tai ilmoituksen siirrosta korvaavaan palveluumme, asiakaspalvelumme auttaa teitä askarruttavissa kysymyksissä:

-Mikäli asiasi koskee mökki-ilmoitusta, ota yhteys: asiakaspalvelu@nettimokki.com

-Mikäli asiasi koskee muita kuin mökki-ilmoituksia, ota yhteys: asiakaspalvelu@almaajo.fi

Kysymyksiä Havusaunan vuokraamisesta?

Meihin voit olla yhteydessä jos sinulla on kysymyksiä Havusauna-peräkärrysaunan vuokraamisesta. Jos asiasi koskee Nettivuokraus-palvelua, ota yhteyttä Alma Mediaan!

Katso alapalkista yhteystietomme!