Vuokraa peräkärry­sauna Rovaniemellä

alkaen

100,00  / vuorokausi

Varasto loppu

Havusauna on ainutlaatuinen vuokrattava peräkärrysauna Rovaniemellä. Vuokraa sauna omaan käyttöön ja nauti hyvistä löylyistä!

Havusaunan hinnoittelu

  • Perjantai/lauantai +20€
  • Yli 10 henkilöä +25€/vrk
  • Pyhäpäivinä voi olla erikoishinnat.

Pidemmät vuokraukset saavat lisäpäiville kasvavan 15%-50% alennuksen perushinnasta – valitse kalenterista päivät, niin näet hinnat!

Miten sauna varataan?

Valitse tällä sivulla olevasta varauskalenterista ensin noutopäivä, sitten palautuspäivä. Jos tietty päivä on varauskalenterissa harmaana, saunakärry on jo varattu silloin.

Jos aloitat varauksen tekemisen ja se jää kesken, päivät voivat näyttää varatuilta noin vartin ajan. Lataa sivu uudestaan ja aloita varauksen tekeminen alusta.

Maksu tapahtuu turvallisesti stripen korttimaksulla tai laskulla ja vaatii vuokrausehtojen hyväksymisen.

Saunan nouto- ja palautusajat

Nouto: 13.00 alkaen

Palautus: 12.00 mennessä.

Esimerkiksi jos haluat saunoa lauantai-iltana, valitse kalenterista noutopäiväksi lauantai ja palautuspäiväksi sunnuntai, nouda lauantaina 13:00 jälkeen ja palauta sauna viimeistään sunnuntaiaamuna 12:00 mennessä. Voit toki palauttaa saunan myös jo lauantai-iltana.

Maksu laskulla (yritykset)

Maksu laskulla onnistuu! Lähetä meille sähköposti jossa on halutut päivämäärät, yrityksen nimi ja osoite, ja vastuuhenkilön yhteystiedot, niin hoidamme homman. Voit myös soittaa.

Lisätiedot peräkärry­saunasta

Saunaan mahtuu mukavasti 4 henkeä ja saippuan kera viisi tai kuusikin. Suuresta maisemaikkunasta kelpaa ihailla järvi- tai jokimaisemaa. Peräkärrysaunassa on myös pukuhuone.

Saunassa voi pestä kantovedellä. 40L lämminvesisäiliö takaa lämmintä pesuvettä koko porukalle.

Havusauna on omatoimisauna, eli omat polttopuut, laudeliinat, ja löylytuoksu mukaan! Täydennä myös vesiämpärit sopivassa paikassa. Voit myös ostaa meiltä saunomiseen tarvittavat polttopuut.

Puuta ei kulu kovinkaan paljon. Kesällä ehdotetaan 40-80 litraa puita yhdelle sauna-illalle. Tämä vastaa noin 2 verkotettua polttopuusäkkiä tai 3 kestokassia ja riittäisi vaikka olisi useampi saunavuoro peräkkäin. Suosittelemme käyttämään vain kuivaa koivuklapia niin saat makoisimmat löylyt.

Lue KÄYTTÖOHJEET ennen vuokrauksen alkua! Muista siivota sekä kuivattaa sauna huolellisesti vuokrauksen lopussa niin seuraavillakin käyttäjillä on mukava saunoa.

Saunan noutopiste

Sauna sijaitsee Rovaniemellä, Santamäen asuinalueella. Maksettuasi saat sähköpostissa tarkemmat ohjeet saunan noutamiseen.